Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10059
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิไลลักษณ์ สุวะโซโน | - |
dc.contributor.author | สุณิษา พลรักษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-13T03:25:26Z | - |
dc.date.available | 2015-11-13T03:25:26Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10059 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | เชื้อรา การคัดเลือก | en_US |
dc.title | การผลิตกรดแลกติกจากเชื้อรา Rhizopus sp. โดยใช้วิธีการหมักแบบแข็งบนเปลือกมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title.alternative | Lactic acid production from rhizopus sp. by solid state fermentation on cassava peel | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
392603.pdf | 1.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License