Skip navigation
หน้าแรก
เรียกดู
ชุมชน
& กลุ่มข้อมูล
เรียกดูรายการตาม :
วันที่เผยแพร่
ชื่อผู้แต่ง
ชื่อเรื่อง
หัวเรื่อง
วันที่ป้อนข้อมูล
วิธีใช้/คู่มือ
วิธีใช้
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
เกี่ยวกับ PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
เข้าสู่ระบบ:
คลังปัญญา ม.อ. ของฉัน
รับอีเมลแจ้งข่าวสาร
แก้ไขประวัติส่วนตัว
PSU Knowledge Bank
การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Pornpisanu Promsivapallop
ข้ามไปยัง:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
เ
แ
โ
ใ
ไ
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:
เรียงลำดับตาม:
ชื่อเรื่อง
วันที่เผยแพร่
วันที่ป้อนข้อมูล
ในลำดับ:
เรียงลำดับจากหน้าไปหลัง
เรียงลำดับจากหลังมาหน้า
จำนวนผลลัพธ์/หน้า
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
จำนวนผู้แต่ง/ระเบียน:
ทั้งหมด
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 8 จากทั้งหมด 8
วันที่เผยแพร่
ชื่อเรื่อง
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2013
Consumer decision making styles in hotel selection in Phuket
Pornpisanu Promsivapallop
;
Witchulada Chaithanee
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2023
Crisis Management of Upscale Hotels in Phuket during COVID-19 Pandemic
Pornpisanu Promsivapallop
;
Julalak Phimarn
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2018
Demand fluctuation in restaurant industry; patterns, impacts, and management strategies : a case study in fine dining restaurants in Phuket
Pornpisanu Promsivapallop
;
Wiphaporn Jobrich
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2018
Factors influencing perceived value and behavioral intentions of ethnic restaurant : A study of Indonesian restaurants
Pornpisanu Promsivapallop
;
Farida Dwi Hardjanti
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2022
Factors influencing travel risk perception and intention to travel to Thailand of Chinese residents during the COVID-19 pandemic
Pornpisanu Promsivapallop
;
Junhao Wang
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2021
Green Attitudes and Behaviours of Western Guests at Green Hotels in Phuket, Thailand
Pornpisanu Promsivapallop
;
Jantiwan Samati
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2015
The assessment of international tourists' perception and revisit intention towards Thai government's beach clean-up policy : A case study of patong beach, Phuket
Pornpisanu Promsivapallop
;
Pattma Korkamnertkawin
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
2019
Tourist segmentation based on food risk perception : A study of Australian tourists in Phuket
Pornpisanu Promsivapallop
;
Nichanan Blaxell
;
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
;
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว