Browsing by Author Duangporn Kantachote

Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Characterization of Bioactive Compound Produced by Pseudomonas sp. W3 for Controlling Shrimp Pathogenic Vibrio harveyiDuangporn Kantachote; Pattamarat Rattanachuay; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2016Diversity of purple nonsulfur bacteria in shrimp ponds and mercury resistant mechanisms of selected strainsDuangporn Kantachote; Kanokwan Mukkata; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2014Enhancement of phototrophic bacterial growth by fermented plant extract for treating latex rubber wastewaterDuangporn Kantachote; Nastee Kornochalert; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2008Isolation and selection of antifungal lactic acid bacteria to use as inoculants for improving quality of fermented plant beveragesDuangporn Kantachote; Pakorn Prachyakij; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2020Isolation and Selection of Cholesterol-lowering and y-Aminobutyric Acid-producing Lactic Acid Bacteria for Producing Functional Fermented Dairy ProductsDuangporn Kantachote; Jirayu Jitpakdee; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2010Potential to remove heavy metals and sodium in contaminated shrimp farms by purple nonsulfur phototrophic bacteriaDuangporn Kantachote; Saijai Panwichian; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2017The Use of Purple Nonsulfur Photosynthetic Bacteria to Maintain Water Quality, Sources of Single Cell Protein and Bioactive Compounds for Shrimp CultivationDuangporn Kantachote; Supaporn Chumpol; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2014Value enhancement of fermented ground pork product using Y-aminobutyric acid producing starter lactic acid bacteriaDuangporn Kantachote; Anussara Ratanaburee; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา