Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706
Title: Isolation and Selection of Cholesterol-lowering and y-Aminobutyric Acid-producing Lactic Acid Bacteria for Producing Functional Fermented Dairy Products
Other Titles: การแยกและคัดเลือกแลกติกแอซิดแบคทีเรียที่มีคุณสมบัติในการลดคอเลสเตอรอลและผลิตกรดแกมมาอะมิโนบิวไทริกเพื่อการผลิตอาหารเสริมสุขภาพผลิตภัณฑ์นมหมัก
Authors: Duangporn Kantachote
Jirayu Jitpakdee
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: Lactic acid bacteria;Fermented milk;Fermented foods
Issue Date: 2020
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Microbiology)--Prince of Songkla University, 2020
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17706
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
446625.pdf5.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons