Browsing by Author คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 28 of 220 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Caged-polyprenylated xanthones from the latex and the stem bark of garcinia scortechiniiVatcharin Rukachaisirikul; Patima Phainuphong; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2003Caged-polyprenylated xanthones from the twigs of garcinia merguensisVatcharin Rukachaisirikul; Dudsadee Sukavisite; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2009Capacitive biosensor for sensitive analysisPanote Thavarungkul; Proespichaya Kanatharana; Punnee Asawatreratanakul; Booncharoen Wongkittisuksa; Chusak Limsakul; Faculty of Science (Physics); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาฟิสิกส์; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี; Faculty of Science (Biochemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี; Faculty of Engineering Electrical Engineering; คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมไฟฟ้า
2008Cell-based biosensor for organic matterAlan Geater; Ampai Kumlanghan; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Characteristics and air pollution effects of particulate matters from rubber wood combustion in rubber-smoking processSurajit Tekasakul; Jiraporn Chomanee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2010Characteristics of fine particles and associated polycyclic aromatic hydrocarbons from emission of agriculture diesel engine fueked by palm oil blendsSurajit Tekasakul; Khamphe Phoungthong; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2012Characteristics of particulate matters and associatted polycyclic aromatic hydrocarbon from emission of engines fueled by palm oil blendsPerapong Tekasakul; Gumpon Prateepchaikul; Surajit Tekasakul; Faculty of Engineering Mechanical Engineering; คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเครื่องกล; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2007Chemical constituents from boesenbergia pandurata, caesalpinia crista and suregada multiflora and search for novel terpenes in erythropodium caribaeorum and study for carotenoids from a coral-derived micrococcus strain PAH83Chatchanok Karalai; Sarot Cheenpracha; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2001Chemical constituents from Derris scandens and Antioxidation propertiesWilawan Mahabusarakam; Suwanna Deachathai; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2002Chemical constituents from fruits of sapium indicumChatchanok Karalai; Parinuch Chumkaew; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2010Chemical constituents from Rhodomyrtus tomentosa (Action) hassk. and antibacterial activityWilawan Mahabusarakam; Asadhawut Hiranrat; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Chemical constituents from seeds, roots and heartwood of caesalpinia sappanChatchanok Karalai; Orapun Yodsaoue; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2001Chemical constituents from stem bark of Garcinea speciosaVatcharin Rukachaisirikul; Assdhawut Hiranrat; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Chemical Constituents from the Bulb of Eleutherine americana (Aubl.) MerrWilaiwan Mahabusarakam; Chulida Hemtasin; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2014Chemical constituents from the Citrus reticulata blancoWilaiwan Mahabusarakam; Uraiwan Phetkul; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2008Chemical constituents from the endophytic fungi: Phomopsis sp. PSU-A56, Xylaria sp. PSU-D14 and PSU-D65, Eutypella scoparia PSU-D44 and botryosphaeria mamane PSU-M76 and the Wood-decayed fungi: lachnum sp. BCC 2424 and Xylaria sp. Bcc 9653Vatcharin Rukachaisirikul; Wipapan Pongcharoen; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2005Chemical constituents from the fruits of garcinia scortechinii and garcinia hanburyiVatcharin Rukachaisirikul; Yaowapa Sukpondma; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2010Chemical Constituents from the Green Fruits of Aegle marmelosSuda Chakthong; Paosiyah Weaaryee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2001Chemical constituents from the latex of Garcinia cowa and antioxidation propertiesWilawan Mahabusarakam; Parichat Chairerk; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2014Chemical constituents from the leaves and stem bark of Garcinia DulcisWilawan Mahabusarakam; Arun Saelee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี