Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459
Title: | ความคงตัวของสารให้กลิ่นรสในน้ำตาลโตนดระหว่างกระบวนการให้ความดัน ความร้อนและการเก็บรักษา |
Other Titles: | |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | น้ำตาลโตนด;น้ำตาลโตนด การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
ch3.pdf | 26.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 153.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 5.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 2.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 113.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 120.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 15.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.