Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459
Title: ความคงตัวของสารให้กลิ่นรสในน้ำตาลโตนดระหว่างกระบวนการให้ความดัน ความร้อนและการเก็บรักษา
Other Titles: 
Authors: มุทิตา มีนุ่น
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: น้ำตาลโตนด;น้ำตาลโตนด การเก็บและรักษา
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
ch3.pdf26.12 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf153.02 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open
content.pdf113.04 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf120.24 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf15.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.