Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432
Title: ศึกษาเปรียบเทียบผลของการละลายต่อคุณภาพ กุ้งแช่เยือกแข็ง
Other Titles: 
Authors: ประภาศรี สิงห์รัตน์
เฉลียว หฤหรรษพงศ์
Keywords: กุ้ง การแช่เย็น
Issue Date: 2532
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen2.pdf268.86 kBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf104.95 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf105.47 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf26.96 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf248.42 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf76.56 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf606.6 kBAdobe PDFView/Open
preface.pdf77.89 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf80.6 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf44.26 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf23.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.