Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432
Title: | ศึกษาเปรียบเทียบผลของการละลายต่อคุณภาพ กุ้งแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | |
Authors: | ประภาศรี สิงห์รัตน์ เฉลียว หฤหรรษพงศ์ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | กุ้ง การแช่เย็น |
Issue Date: | 2532 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen2.pdf | 268.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
appen1.pdf | 104.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 105.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 26.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 248.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 76.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 606.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
preface.pdf | 77.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 80.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 44.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 23.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.