Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114
Title: การวิเคราะห์สภาพพื้นผิวของเซรามิกทางทันตกรรมเมื่อแช่น้ำผลไม้รสเปรี้ยว
Other Titles: Surface analysis of dental ceramics immersed in sour fruits
Authors: อุรีพร เล็กกัต
ชโณทัย เฮงตระกูล
บุญเลิศ กู้เกียรติตระกูล
คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาทันตกรรมอนุรักษ์
คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว
Keywords: พอร์ซเลนทางทันตกรรม;น้ำผลไม้;ฟัน การสึกกร่อน
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114
Appears in Collections:675 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf129.44 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf28.81 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf272.93 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf6.54 MBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf186.7 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf330.86 kBAdobe PDFView/Open
intro.pdf57.3 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf185.55 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf69.39 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf12.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.