Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4883
Title: | กรรมวิธีที่เหมาะสมในการสกัดไขมันจากตับปลาทูน่า |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์;น้ำมันตับปลา การผลิต;ไขมันจากน้ำมันตับปลา;ปลาทูน่า |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4883 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
148850.pdf | 15.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.