Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4883
Title: กรรมวิธีที่เหมาะสมในการสกัดไขมันจากตับปลาทูน่า
Authors: มุทิตา มีนุ่น
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์;น้ำมันตับปลา การผลิต;ไขมันจากน้ำมันตับปลา;ปลาทูน่า
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4883
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
148850.pdf15.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.