Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877
Title: การพัฒนาการผลิตชุปปลาทูน่าโปรตีนสูงจากน้ำนึ่งปลาทูน่า
Authors: ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
เถวียน บัวตุ่ม
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
Keywords: ซุปปลาทูน่า การผลิต;ผลิตภัณฑ์อาหาร;น้ำนึ่งปลาทู่น่า
Issue Date: 2543
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877
Appears in Collections:850 Research
853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
221183.pdf19.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.