Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877
Title: | การพัฒนาการผลิตชุปปลาทูน่าโปรตีนสูงจากน้ำนึ่งปลาทูน่า |
Authors: | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ ศุภศิลป์ มณีรัตน์ เถวียน บัวตุ่ม คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพ |
Keywords: | ซุปปลาทูน่า การผลิต;ผลิตภัณฑ์อาหาร;น้ำนึ่งปลาทู่น่า |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877 |
Appears in Collections: | 850 Research 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
221183.pdf | 19.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.