Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผัก
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
ก่องกาญจน์ อังสุภานิช
พรชัย ศรีไพบูลย์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็ง;ปลาแช่แข็ง;ผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษา;ปลาทูน่า
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
143756.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.