Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706
Title: | ผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเล |
Other Titles: | Effects of chlorine and chitosan on reduction of Pathogenic Vibrio in seafood. |
Authors: | วราภรณ์ วุฑฒะกุล วิลาวัลย์ เจริญจิระตระกูล กมลธรรม อ่ำสกุล คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | อาหารทะเล การปนเปื้อนของจุลินทรีย์;วิบริโอ;ไคโตแซน;คลอรีน |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 77.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 208.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 213.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 521.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 81.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 7.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 28.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 11.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.