Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659
Title: การปรับปรุงคุณภาพน้ำตาลโตนดโดยใช้ไม้เคี่ยมและปูนขาว
Other Titles: Quality improvement of Palm Sugar by Kiam and Lime (Cotelelobium malayanum)
Authors: สุกัญญา จันทะชุม
Keywords: น้ำตาลโตนด;น้ำตาลโตนด;เคี่ยม;ปูนขาว
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
246199.pdf69.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.