Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652
Title: การแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่า
Other Titles: 
Authors: อรัญ หันพงศ์กิตติกุล
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
กนกอร อินทรพิเชษฐ์
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
Keywords: โปรตีน;น้ำนึ่งปลาทูน่า
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf225.14 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf69.89 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf907.06 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf157.33 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf750.91 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf44.24 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf106.25 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf146.26 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf34.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.