Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652
Title: | การแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่า |
Other Titles: | |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกุล พูนสุข ประเสริฐสรรพ์ กนกอร อินทรพิเชษฐ์ เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | โปรตีน;น้ำนึ่งปลาทูน่า |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 225.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 69.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 907.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 157.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 750.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 44.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 106.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 146.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 34.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.