Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4649
Title: แนวทางการสกัดและการใช้ประโยชน์ไคโตแชนจากเปลือกและหัวกุ้ง
Other Titles: Conversation and utilization of chitosan from Prawn Shell and head.
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
ไพรัตน์ โสภโณดร
วรรณา ชูฤทธิ์
Keywords: กุ้งแชบ๊วย
Issue Date: 2534
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4649
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
18024.pdf19.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.