Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorวรรณา ชูฤทธิ์en_US
dc.date2534en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.available2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4649-
dc.format73 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งแชบ๊วยen_US
dc.titleแนวทางการสกัดและการใช้ประโยชน์ไคโตแชนจากเปลือกและหัวกุ้งen_US
dc.title.alternativeConversation and utilization of chitosan from Prawn Shell and head.-
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
18024.pdf19.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.