Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610
Title: ผลทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม ระหว่างแป้งมันสำประหลังและแป้งสาคูต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ
Authors: เทวี ทองแดง
มุทิตา มีนุ่น
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Keywords: ข้าวเกรียบ;เคมีฟิสิคัล;แป้งมันสำปะหลัง;แป้งสาคู
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294030.pdf133.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.