Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610
Title: | ผลทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม ระหว่างแป้งมันสำประหลังและแป้งสาคูต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ |
Authors: | เทวี ทองแดง มุทิตา มีนุ่น คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Keywords: | ข้าวเกรียบ;เคมีฟิสิคัล;แป้งมันสำปะหลัง;แป้งสาคู |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
294030.pdf | 133.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.