Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585
Title: ผลของไคโตแซนต่อคุณภาพและการยืดอายุของปลากะพงขาวเช่เย็น
Other Titles: Effects of Chitosen on the quality and shelf-life extension of refrigerated seabass muscle.
Authors: สืบศักดิ์ กลิ่นสอน
อมมี เบญจมะ
พายัพ มาศนิยม
Keywords: ปลาแช่แข็ง;ปลากะพงขาว การเก็บและรักษา;ไคโตแซน
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276858.pdf79.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.