Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585
Title: | ผลของไคโตแซนต่อคุณภาพและการยืดอายุของปลากะพงขาวเช่เย็น |
Other Titles: | Effects of Chitosen on the quality and shelf-life extension of refrigerated seabass muscle. |
Authors: | สืบศักดิ์ กลิ่นสอน อมมี เบญจมะ พายัพ มาศนิยม คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Keywords: | ปลาแช่แข็ง;ปลากะพงขาว การเก็บและรักษา;ไคโตแซน |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
276858.pdf | 79.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.