Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204
Title: | การผลิตไส้กรอกปลาอิมัลชั่นจากปลาตาหวานและปลาปากคม |
Other Titles: | Production of Emulsion fish sausage from bigeye snapper ZPriacanthus tayenus) and lizardfish (Saurida undosquamis) |
Authors: | ปริญา จันทรัตน์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง) |
Keywords: | ไส้กรอกปลาอิมัลชั่น การผลิต;ปลาตาหวาน;ปลาปากคมจุด ไทย |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
221912_app.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_bibli.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ch4.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ch3.pdf | 18.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ch2.pdf | 166.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ch1.pdf | 758.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_con.pdf | 216.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ab.pdf | 114.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
221912_ti.pdf | 14.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.