Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204
Title: การผลิตไส้กรอกปลาอิมัลชั่นจากปลาตาหวานและปลาปากคม
Other Titles: Production of Emulsion fish sausage from bigeye snapper ZPriacanthus tayenus) and lizardfish (Saurida undosquamis)
Authors: ปริญา จันทรัตน์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)
Keywords: ไส้กรอกปลาอิมัลชั่น การผลิต;ปลาตาหวาน;ปลาปากคมจุด ไทย
Issue Date: 2545
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
221912_app.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open
221912_bibli.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch4.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch3.pdf18.18 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch2.pdf166.09 kBAdobe PDFView/Open
221912_ch1.pdf758.5 kBAdobe PDFView/Open
221912_con.pdf216.57 kBAdobe PDFView/Open
221912_ab.pdf114.36 kBAdobe PDFView/Open
221912_ti.pdf14.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.