Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3054
Title: การยับยั้งแบคทีเรียของสารสกัดพืชสมุนไพรในกุ้งกุลาดำ (Penaeus monodon) แช่เย็น
Other Titles: Antibacterial activity of herbal extracts in refrigerated black tiger shrimp (Penaeus monodon)
Authors: รัชนี เต๋เอียดหยอ
Keywords: สารสกัดจากพืช;สมุนไพร;แบคทีเรีย;กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3054
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296315_app.pdf165.71 kBAdobe PDFView/Open
296315_bibli.pdf154.14 kBAdobe PDFView/Open
296315_ch4.pdf124.63 kBAdobe PDFView/Open
296315_ch3.pdf4.41 MBAdobe PDFView/Open
296315_ch2.pdf138.25 kBAdobe PDFView/Open
296315_ch1.pdf281.12 kBAdobe PDFView/Open
296315_con.pdf80.69 kBAdobe PDFView/Open
296315_ab.pdf93.7 kBAdobe PDFView/Open
296315_ti.pdf182.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.