Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994
Title: การเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูง
Other Titles: Gelation and quality improvement of minced black tiger shrimp (penaeus monodon fabricus) gel induced by high pressure
Authors: จิรวรรณ ชี้เจริญ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: การเกิดเจล;เนื้อกุ้งกุลาดำบด
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
293085_app.pdf151.97 kBAdobe PDFView/Open
293085_bibli.pdf166.35 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch4.pdf112.46 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch3.pdf5.23 MBAdobe PDFView/Open
293085_ch2.pdf129.62 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch1.pdf784.92 kBAdobe PDFView/Open
293085_con.pdf99.28 kBAdobe PDFView/Open
293085_ab.pdf94.69 kBAdobe PDFView/Open
293085_ti.pdf172.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.