Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989
Title: กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส
Other Titles: Processing and qualities of flavored-puff-pork rinds
Authors: สายใจ จริยาเอกภาส
Advisor: กนกอร อินทราพิเชฐ
Keywords: แคบหมู, คุณภาพ
Issue Date: 2536
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
34042.pdf6.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.