Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2981
Title: | การผลิตน้ำปลาโดยกระบวนการแบบต่อเนื่อง |
Other Titles: | Fish sauce production by continuous process |
Authors: | สุกัญญา จันทะชุม จริยา ภู่เจริญ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | น้ำปลา;น้ำปลา กรรมวิธีการผลิต;น้ำปลา การผลิต;ปลาสีกุนทองตาโต;กระบวนการแบบต่อเนื่อง |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2981 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
176070.pdf | 7.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.