Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970
Title: | การศึกษาคุณลักษณะของน้ำมันจากหัวปลาดิบและหัวปลาสุกจากปลาทูน่าพันธุ์โอแถบ |
Other Titles: | Characterization of oil from non-precooked and precooked skipjack Tuna heads |
Authors: | สุทธวัฒน์ เบญจกุล นิสิทธิ์ ศรีวิรัตน์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ปลาทู;หัวปลาดิบ;หัวปลาสุก;น้ำมันปลา การผลิต |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
176087.pdf | 11.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.