Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970
Title: การศึกษาคุณลักษณะของน้ำมันจากหัวปลาดิบและหัวปลาสุกจากปลาทูน่าพันธุ์โอแถบ
Other Titles: Characterization of oil from non-precooked and precooked skipjack Tuna heads
Authors: สุทธวัฒน์ เบญจกุล
นิสิทธิ์ ศรีวิรัตน์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ปลาทู;หัวปลาดิบ;หัวปลาสุก;น้ำมันปลา การผลิต
Issue Date: 2543
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
176087.pdf11.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.