Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968
Title: การผลิตและการปรับปรุงคุณภาพลูกชิ้นปลาหมึกแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Production and quality improvement of frozen cuttlefish balls
Authors: ดวงรัตน์ นาคสด
Advisor: ไพรัตน์ โสภโณดร
Keywords: ลูกชิ้นปลาหมึก การผลิต;ผลิตภัณฑ์ประมงแช่เย็น
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2968
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
84518.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.