Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957
Title: การสกัดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากพืชที่ทำให้นมจับตัวเป็นก้อนและการประยุกต์ใช้
Other Titles: Extraction and characterization of milk clotting enzymes from plants and their application
Authors: บุษยา ขุนแผ้ว
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: เนยแข็ง การผลิต;สารสกัดจากพืช;น้ำนม
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2957
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242641.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
242641_app.pdf191.56 kBAdobe PDFView/Open
242641_bibli.pdf109.16 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch4.pdf62.08 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch3.pdf663.53 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch2.pdf189.05 kBAdobe PDFView/Open
242641_ch1.pdf442.94 kBAdobe PDFView/Open
242641_con.pdf103.89 kBAdobe PDFView/Open
242641_ab.pdf82.4 kBAdobe PDFView/Open
242641_ti.pdf54.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.