Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2955
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ห่อหมกใยอาหารสูงบรรจุกระป๋องจากผลพลอยได้ของการผลิตซูริมิ
Other Titles: Development of high dietary fiber canned Hor-mok from Surimi By-product
Authors: พรเพ็ญ ขำเดช
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: บุก (พืช);ใยอาหาร;อาหารกระป๋อง;ผลิตภัณฑ์อาหาร;ซูริมิ การผลิต
Issue Date: 2546
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2955
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
230266_app.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open
230266_bibli.pdf428.7 kBAdobe PDFView/Open
230266_ch4.pdf68.01 kBAdobe PDFView/Open
230266_ch3.pdf19.5 MBAdobe PDFView/Open
230266_ch2.pdf416.42 kBAdobe PDFView/Open
230266_ch1.pdf249.59 kBAdobe PDFView/Open
230266_con.pdf124.89 kBAdobe PDFView/Open
230266_ab.pdf86.29 kBAdobe PDFView/Open
230266_ti.pdf13.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.