Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2953
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์นมผสมน้ำสับปะรดพาสเจอร์ไรส์ที่มีการย่อยโปรตีนบางส่วน
Other Titles: Development of pasteurized pineapple juice mixed milk product having partial proteolysis
Authors: ภากร ปราชญากิจ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: น้ำสับปะรด;น้ำผลไม้;ผลิตภัณฑ์นม
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2953
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
243240.pdf66.52 kBAdobe PDFView/Open
243240_app.pdf131.34 kBAdobe PDFView/Open
243240_bibli.pdf83.19 kBAdobe PDFView/Open
243240_ch4.pdf83.3 kBAdobe PDFView/Open
243240_ch3.pdf359.1 kBAdobe PDFView/Open
243240_ch2.pdf153.09 kBAdobe PDFView/Open
243240_ch1.pdf691.12 kBAdobe PDFView/Open
243240_con.pdf95.95 kBAdobe PDFView/Open
243240_ab.pdf66.23 kBAdobe PDFView/Open
243240_ti.pdf43.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.