Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์มังคุดกึ่งแห้งด้วยวิธีออสโมซิส
Other Titles: Development of intermediate moisture Mangosteen by Osmosis
Authors: นฤมล พงษ์พิริยะเดชะ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: มังคุดกึ่งแห้ง การผลิต
Issue Date: 2539
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
98158.pdf5.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.