Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942
Title: ผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณลักษณะโปรตีนกล้ามเนิ้อและคุณสมบัติการเกิดของกุ้งกุลาดำ
Other Titles: Effect of high pressure and heat treatment on muscle protein characteristic and gel forming property of black tiger shrimp (Pennaeus monodon fabricius)
Authors: ธิติมา จันทโกศล
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: การเกิดเจล;กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242642.pdf164.29 kBAdobe PDFView/Open
242642_app.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
242642_bibli.pdf200.35 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch4.pdf59.19 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch3.pdf6.35 MBAdobe PDFView/Open
242642_ch2.pdf163.88 kBAdobe PDFView/Open
242642_ch1.pdf987.12 kBAdobe PDFView/Open
242642_con.pdf177.99 kBAdobe PDFView/Open
242642_ab.pdf122.23 kBAdobe PDFView/Open
242642_ti.pdf12.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.