Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942
Title: | ผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณลักษณะโปรตีนกล้ามเนิ้อและคุณสมบัติการเกิดของกุ้งกุลาดำ |
Other Titles: | Effect of high pressure and heat treatment on muscle protein characteristic and gel forming property of black tiger shrimp (Pennaeus monodon fabricius) |
Authors: | ธิติมา จันทโกศล คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | การเกิดเจล;กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242642.pdf | 164.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_app.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_bibli.pdf | 200.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch4.pdf | 59.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch3.pdf | 6.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch2.pdf | 163.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch1.pdf | 987.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_con.pdf | 177.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ab.pdf | 122.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ti.pdf | 12.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.