Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937
Title: การใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูป
Other Titles: Use of Protein Extract from Chicken Bone Residue in Restructured Pork
Authors: ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
กฤษดา ดาวัลย์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เนื้อสุกร;ผลิตภัณฑ์สัตว์
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
156152.pdf6.41 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons