Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937
Title: | การใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูป |
Other Titles: | Use of Protein Extract from Chicken Bone Residue in Restructured Pork |
Authors: | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก กฤษดา ดาวัลย์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เนื้อสุกร;ผลิตภัณฑ์สัตว์ |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
156152.pdf | 6.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License