Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Factors affecting the quality of frozen fried rice with crab meat
Authors: วิไลลักษณ์ กมลธรรม
Advisor: ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
Keywords: ข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง;อาหารแช่แข็ง
Issue Date: 2538
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
88882.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.