Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936
Title: | ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Factors affecting the quality of frozen fried rice with crab meat |
Authors: | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก วิไลลักษณ์ กมลธรรม บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ข้าวผัดปูแช่เยือกแข็ง;อาหารแช่แข็ง |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
88882.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.