Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864
Title: ผลของคุณสมบัติทางรีโอโลยีของอาหารที่มีต่อสัญญาณไฟฟ้ากล้ามเนื้อลิ้นและคอของอาสาสมัครขณะกลืนโดยการใช้ขั้วไฟฟ้าชนิดปิดผิวหนัง
Other Titles: Effect of rheological properties of food on surface electromyography of tongue and thyrohyoid muscles during swallowing in volunteers
Authors: ไพโรจน์ ชุมบัวจันทร์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล
คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมเครื่องกล)
Keywords: การกลืนผิดปกติ การรักษาด้วยไฟฟ้า
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเครื่องกล)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2864
Appears in Collections:215 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
249421_app.pdf397.44 kBAdobe PDFView/Open
249421_bibli.pdf69.87 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch6.pdf97.63 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch5.pdf346.41 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch4.pdf299.86 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch3.pdf279.99 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch2.pdf178.02 kBAdobe PDFView/Open
249421_ch1.pdf84.83 kBAdobe PDFView/Open
249421_con.pdf144.94 kBAdobe PDFView/Open
249421_ab.pdf85.95 kBAdobe PDFView/Open
249421_ti.pdf56.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.