Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2839
Title: การประยุกต์ใช้ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในการผลิตอาหารของโรงครัวโรงพยาบาลชุมชน : กรณีศึกษาโรงพยาบาลระโนด จังหวัดสงขลา
Other Titles: Application of HACCP (hazard analysis and critical control points) system in food production of community hospital's kitchen : a case study of Ranode hospital Changwat Songkhla
Authors: สุวิมล แก้วแดง
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม
คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม)
Keywords: การปนเปื้อนในอาหาร ระโนด (สงขลา);ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
Issue Date: 2546
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2839
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
238199_app5.pdf158.56 kBAdobe PDFView/Open
238199_app4.pdf787.44 kBAdobe PDFView/Open
238199_app3.pdf92.58 kBAdobe PDFView/Open
238199_app2.pdf66.49 kBAdobe PDFView/Open
238199_app1.pdf206.2 kBAdobe PDFView/Open
238199_bibli.pdf84.48 kBAdobe PDFView/Open
238199_ch4.pdf71.49 kBAdobe PDFView/Open
238199_ch3.pdf367.91 kBAdobe PDFView/Open
238199_ch2.pdf229.78 kBAdobe PDFView/Open
238199_ch1.pdf569.37 kBAdobe PDFView/Open
238199_con.pdf168.76 kBAdobe PDFView/Open
238199_ab.pdf73.45 kBAdobe PDFView/Open
238199_ti.pdf29.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.