Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635
Title: การวิเคราะห์สารระเหยไฮโดรคาร์บอนในอาหารทะเลแช่แข็งโดยเทคนิคก๊าซโครมาโทกราฟี
Other Titles: Analysis of volatileHydrocarbon compounds frozen seafood by Gas Chromatography
Authors: ปาริฉัตร สุขเพ็ง
Advisor: เพริศพิชญ์ คณาธารณา
Keywords: ไฮโดรคาร์บอน;ไดเมธิลเอมีน การวิเคราะห์;ไตรเมธิลเอมีน การวิเคราะห์;โครมาโตกราฟี
Issue Date: 2544
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เคมีวิเคราะห์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
217058.pdf5.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.