Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635
Title: | การวิเคราะห์สารระเหยไฮโดรคาร์บอนในอาหารทะเลแช่แข็งโดยเทคนิคก๊าซโครมาโทกราฟี |
Other Titles: | Analysis of volatileHydrocarbon compounds frozen seafood by Gas Chromatography |
Authors: | เพริศพิชญ์ คณาธารณา ปาริฉัตร สุขเพ็ง คณะวิทยาศาสตร์ (เคมีวิเคราะห์) |
Keywords: | ไฮโดรคาร์บอน;ไดเมธิลเอมีน การวิเคราะห์;ไตรเมธิลเอมีน การวิเคราะห์;โครมาโตกราฟี |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เคมีวิเคราะห์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2635 |
Appears in Collections: | 324 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
217058.pdf | 5.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.