Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2438
Title: | การเปลี่ยนแปลงของจุลินทรีย์ระหว่างการหมักเมล็ดโกโก้ |
Authors: | ดวงใจ ช่วยสถิตย์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | จุลินทรีย์ในอาหาร;โกโก้ เมล็ดพันธุ์ |
Issue Date: | 2535 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2535 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2438 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
32782.pdf | 457.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.