Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2438
Title: การเปลี่ยนแปลงของจุลินทรีย์ระหว่างการหมักเมล็ดโกโก้
Authors: ดวงใจ ช่วยสถิตย์
Keywords: จุลินทรีย์ในอาหาร;โกโก้ เมล็ดพันธุ์
Issue Date: 2535
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2535
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2438
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
32782.pdf457.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.