Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2415
Title: | การทำโยเกิรต์ต่อเนื่องด้วย Lactobacillus casei |
Other Titles: | |
Authors: | จรวย ชูพูล คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | นมเปรี้ยว;แบคทีเรีย |
Issue Date: | 2534 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2534 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2415 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17865.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.