Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2415
Title: การทำโยเกิรต์ต่อเนื่องด้วย Lactobacillus casei
Other Titles: 
Authors: จรวย ชูพูล
Keywords: นมเปรี้ยว;แบคทีเรีย
Issue Date: 2534
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2534
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2415
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17865.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.