Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1843
Title: การทำให้บริสุทธิ์และคุณลักษณะของเอนไซม์ไคติเนสและไคโตไบเอส จากเลือดกุ้งกุลาดำ
Other Titles: Purification and characterization of chitinase and chitobiase from the tiger prawn' s (Penaeus monodon) hemolymph
Authors: อุตส่าห์ จันทร์อำไพ
นิทรา มาศวิวัฒน์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ชีวภาพ
คณะวิทยาศาสตร์ (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ)
Keywords: ไคโตไบเอส การทำให้บริสุทธิ์;กุ้งกุลาดำ;ไคติน;ไคติเนส การทำให้บริสุทธิ์
Issue Date: 2543
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1843
Appears in Collections:330 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
201915.pdf6.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.