Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1810
Title: การแยกเชื้อและลักษณะของเชื้อ Pediococcus spp. จากอาหารหมักดองพื้นบ้านภาคใต้ไทย
Other Titles: Isolation and characterization of Pediococcus spp. from southem Thailand traditional fermented foods
Authors: วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
อรตรี รอดเจริญ
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ชีวภาพ
Keywords: อาหารหมัก ไทย (ภาคใต้);จุลินทรีย์ในอาหาร;อาหาร การเก็บและรักษา
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1810
Appears in Collections:330 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
170924.pdf6.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.