Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1573
Title: Effect of phosphate compounds on setting and gel-forming ability of surimi from bigeye snapper and threadfin bream
Other Titles: ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการเซ็ตตัวและสมบัติการเกิดเจลของซูริมิจากปลาตาหวานและปลาทรายแดง
Authors: Orawan Julavittayanukul
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: Surimi;Priacanthus tayenus;Nemipterus bleekeri;Fishery products
Issue Date: 2006
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M. Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1573
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
271250_app.pdf110.85 kBAdobe PDFView/Open
271250_bibli.pdf144.21 kBAdobe PDFView/Open
271250_ch4.pdf85.4 kBAdobe PDFView/Open
271250_ch3.pdf3.33 MBAdobe PDFView/Open
271250_ch2.pdf161.54 kBAdobe PDFView/Open
271250_ch1.pdf496.05 kBAdobe PDFView/Open
271250_con.pdf89.09 kBAdobe PDFView/Open
271250_ab.pdf146.02 kBAdobe PDFView/Open
271250_ti.pdf58.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.