Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667
Title: | การพัฒนาอาหารผู้สูงวัยที่มีเนื้อสัมผัสนิ่ม โปรตีน ใยอาหาร โพแทสเซียม และวิตามิน บีสูง โดยเทคนิครีทอร์ท |
Other Titles: | Development of Elderly Diet with Soft Texture, High Protein, Dietary Fiber Potassium and Vitamin B Content by Retort Technique |
Authors: | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร วรพงษ์ อัศวเกศมณี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผู้สูงอายุ;การเลือกอาหารในวัยสูงอายุ |
Issue Date: | 2565 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=22115 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.