Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667
Title: การพัฒนาอาหารผู้สูงวัยที่มีเนื้อสัมผัสนิ่ม โปรตีน ใยอาหาร โพแทสเซียม และวิตามิน บีสูง โดยเทคนิครีทอร์ท
Other Titles: Development of Elderly Diet with Soft Texture, High Protein, Dietary Fiber Potassium and Vitamin B Content by Retort Technique
Authors: สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผู้สูงอายุ;การเลือกอาหารในวัยสูงอายุ
Issue Date: 2565
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=22115
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.