Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666
Title: การปรับปรุงซอสแป้งแดงเพื่อการแข่งขันเชิงพาณิชย์
Authors: วรัญญู ศรีเดช
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: การถนอมอาหาร;การหมัก;การหมักปลา
Issue Date: 2564
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17666
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X600873
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.