Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656
Title: การปรับปรุงกระบวนการผลิต การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์บุหงาบูดะด้วยเทคโนโลยีทางบรรจุภัณฑ์และการออกแบบบรรจุภัณฑ์
Other Titles: Process Improvement, shelf life extension of Bunga Buda by packaging Technology and packaging designed
Authors: เถวียน วิทยา
วริญดา ประทุมวัลย์
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Issue Date: 2564
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X601519
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.