Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเถวียน วิทยา-
dc.contributor.authorวริญดา ประทุมวัลย์-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:27:24Z-
dc.date.available2022-11-21T09:27:24Z-
dc.date.issued2564-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17656-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X601519-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการผลิต การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์บุหงาบูดะด้วยเทคโนโลยีทางบรรจุภัณฑ์และการออกแบบบรรจุภัณฑ์en_US
dc.title.alternativeProcess Improvement, shelf life extension of Bunga Buda by packaging Technology and packaging designeden_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.