Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248
Title: Tourist segmentation based on food risk perception : A study of Australian tourists in Phuket
Other Titles: การแบ่งกลุ่มนักท่องเที่ยวตามการรับรู้ความเสี่ยงด้านอาหาร : กรณีศึกษาเกี่ยวกับนักท่องเที่ยวชาวออสเตรเลียในจังหวัดภูเก็ต
Authors: Pornpisanu Promsivapallop
Nichanan Blaxell
Faculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)
คณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว
Keywords: Food tourism Phuket;Foreign tourists Phuket;Nutrition Surveys Phuket;Food consumption Phuket
Issue Date: 2019
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International program))--Prince of Songkla University, 2019
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17248
Appears in Collections:816 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
434718.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons