Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478
Title: | Stabilization of pineapple juice and coconuwater using microfiltration and ultrafiltration : process development and performance improvement |
Other Titles: | การทำน้ำส้มสับปะรดและน้ำมะพร้าวให้คงตัวโดยการกรองแบบไมโครฟิลเตรชันและอัลตราฟิลเตรชัน : การพัฒนากระบวนการผลิตและปรับปรุงสมรรถนะ |
Authors: | Wirote Yourawong Aporn Laorko Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Food Preservation;Water Purification Membrane filtration;Ultrafiltration;Filters and filtration |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345232.pdf | 11.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License