Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478
Title: Stabilization of pineapple juice and coconuwater using microfiltration and ultrafiltration : process development and performance improvement
Other Titles: การทำน้ำส้มสับปะรดและน้ำมะพร้าวให้คงตัวโดยการกรองแบบไมโครฟิลเตรชันและอัลตราฟิลเตรชัน : การพัฒนากระบวนการผลิตและปรับปรุงสมรรถนะ
Authors: Wirote Yourawong
Aporn Laorko
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Food Preservation;Water Purification Membrane filtration;Ultrafiltration;Filters and filtration
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345232.pdf11.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons