Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12879
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์กุ้งส้มกาบาสูงโดยใช้กล้าเชื้อแบคทีเรียแลกติก Lactobacillus futsaii CS3 ที่แยกได้จากกุ้งส้ม
Authors: ศุภศิลป์ มณีรัตน์
ฉัฏฐพิศุทธิ์ สัญชาติ
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: กุ้ง การแปรรูป;อาหารหมัก
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12879
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
425400-abstract.pdf466.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.