Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12698
Title: | การประเมินฟุตพรินต์สิ่งแวดล้อมของผลิตภัณฑ์ปูกระป๋องพาสเจอร์ไรซ์ |
Other Titles: | Product Environmental Footprint of Canned Pasteurized Crab Meat. |
Authors: | ชัยศรี สุขสาโรจน์ เอกชัย ประทุมศรี Faculty of Environmental Management (Environmental Management) คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | อุตสาหกรรมอาหารกระป๋อง การควบคุมการผลิต;อุตสาหกรรมปูกระป๋อง ผลกระทบสิ่งแวดล้อม;การวิเคราะห์ผลกระทบสิ่งแวดล้อม |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการสิ่งแวดล้อม) |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12698 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
423580.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.