Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409
Title: Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloids
Other Titles: ผลของสภาวะการสกัดและไฮโดรคอลลอยด์ต่อสมบัติของเจลาตินจากหนังและถุงลมปลากะพงขาว (Lates calcarifer)
Authors: Soottawat Benjakul
Sittichoke sinthusamran
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin
Issue Date: 2016
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2016
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418156.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.