Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890
Title: การประยุกต์ใช้เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพในการพัฒนาขนมเมอแรงค์เพื่อสุขภาพ
Other Titles: Application of Quality Function Deployment for Development of Healthy Meringue Cookies
Authors: นภิสพร มีมงคล
ขวัญชนก เกิดทิพย์
Faculty of Engineering (Industrial Engineering)
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพ;ขนมเมอแรงค์;การกระจายการทำงานเชิงคุณภาพ
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2561
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5910121036.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.